Morgen in huis!
Als je voor 21:30 bestelt
Ook avondbezorging
Kies je eigen bezorgmoment
30 jaar ervaring
70000+ klanten gingen je voor
Gratis verzending
Vanaf € 49,50

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Petra's Haarwereld? 

Wij vinden het belangrijk dat je zelf kunt kiezen hoe jij jouw favoriete producten wilt afrekenen. Om deze reden bieden wij 6 verschillende betaalmethodes aan! Bij ons kun je kiezen om af te rekenen via: iDEAL, Creditcard (Mastercard & VISA), overboeking per bank, Paypal, achteraf betalen via Klarna en via Bancontact/Mister Cash.

Alle betalingen bij Petrashaarwereld.nl gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

iDEAL

Voor velen de gemakkelijkste en eenvoudigste manier om te internetbankieren. iDEAL is dé gemakkelijkste en veiligste betaalmethode om jouw online betalingen uit te voeren. Kies je ervoor om via iDEAL bij ons af te rekenen? Dan wordt je naar de voor jou bekende interface van jouw eigen bank gestuurd. iDEAL wordt door de volgende banken ondersteund: ABN Amro Bank, ASN Bank, Bunq, Van Landschot Bankiers, Handelsbank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS Bank en Triodos Bank.

Klarna – veilig achteraf betalen!

Ben je nog niet bekend met Petrashaarwereld.nl en wil je liever eerst jouw producten in huis hebben voordat je ervoor betaald? Dat kan met Klarna. Klarna is al jaren hét bedrijf achter veilig online shoppen.

Bestel je bij ons via Klarna? Dan neemt Klarna het volledige betaalproces voor ons over. Dit betekent dat je van Klarna een betaalverzoek/digitale factuur ontvangt per mail. Je hebt normaalgesproken 14 werkdagen om dit bedrag te voldoen. Voor meer informatie wat betreft de factuur verwijzen wij jou naar het consumentenonderdeel op de website van Klarna. De contactgegevens van Klarna worden ook duidelijk getoond op de factuur of in de mail.

Bestel je voor de eerste keer met Klarna? Je kunt in dit geval betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 250 euro. Klarna voert tevens een gegevenscontrole uit ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met Klarna. Mocht jouw verzoek onoverhoopt niet worden goedgekeurd, kan je uiteraard altijd via een andere betaalmogelijkheid afrekenen.

Let op: wij rekenen €1,00 per transactie als je gebruik maakt van achteraf betalen.

Paypal

Kies voor Paypal om supersnel af te rekenen bij Petrashaarwereld.nl. Met de online betaalservice kan je betalen vanaf je bank, creditcard of via het saldo van je eigen Paypalrekening.

Let op: wij rekenen  €1,00 per transactie als je gebruik maakt van Paypal.

Creditcard: VISA & Mastercard

Bij Petrashaarwereld kun je uiteraard met je creditcard betalen. Dit kan met een de VISA of Mastercard.

  • Wil je betalen met jouw creditcard? Kies bij het afronden van de order dan voor een betaling middels creditcard. Hier zit geen extra kosten aan verbonden.
  • Bij de betaling ben je wel een aantal gegevens nodig. Zo ben je het creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code nodig. De CID/CVC code is meestal te vinden op de achterzijde van de kaart. Deze wordt gebruikt ter verificatie.
  • De ingevoerde gegevens worden doorgestuurd naar de creditcardmaatschappij waar jij bij bent aangesloten.
  • Je ontvangt een bericht wanneer de transactie is geautoriseerd.
  • Het bedrag wordt in de meeste gevallen aan het eind van de maand van de rekening afgeschreven. Voor meer informatie wat betreft de creditcard; raadpleeg je creditcardmaatschappij.

Let op: een creditcard met een IP-adres in het buitenland kan worden geweigerd om fraude te voorkomen. Betaal bij voorkeur via een andere betaaloptie.

Overboeking per bank

Bij Petrashaarwereld kun je er ook voor kiezen om de betaling per overboeking te betalen. Je dient de betaling dan zelfstandig te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Kies je voor ‘overboeking per bank’, ontvang je alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd.

Het is belangrijk dat je het referentienummer vermeld bij de overboeking. Doe je dit niet, kan de betaling niet aan de order worden gekoppeld door ons systeem. Met gevolg dat de order niet wordt verwerkt en verzonden.

Let op: bij het gebruik maken van deze betaalmogelijkheid willen wij je er op wijzen dat betaling per overboeking meer tijd in beslag neemt dan een betaling via iDEAL. De extra verwerkingstijd is 1 á 2 werkdagen.

Bancontact/Mister Cash (België)

Je aankopen binnen een paar seconden betalen? Dat kan met Bancontact/Mister Cash. De betaling vindt plaats binnen een beveiligde betaalomgeving om zo snel en veilig af te rekenen.