2 producten: -17% korting | 3 producten: -20% korting | 4 producten: -25% korting

Morgen in huis!
Als je voor 21:30 bestelt
Ook avondbezorging
Kies je eigen bezorgmoment
34 jaar ervaring
137000+ klanten gingen je voor
Gratis verzending
Vanaf € 49,50

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij Haarwereld vinden we het belangrijk dat jij als klant zelf kan bepalen hoe jij je favoriete producten afrekent. En daarom hebben wij speciaal voor jou verschillende betaalmogelijkheden! Bij ons kun je kiezen uit betaling via iDeal, Mastercard en VISA creditcard, overboeking/overschrijving per bank en Bancontact/Mister Cash.

iDEAL

Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren dan kun je zeer gemakkelijk betalen met iDEAL, de gemakkelijkste en meest velige betaalmethode voor online betalingen. Je betaalt via de bekende internetbankieren interface van je eigen bank. Betalen via iDEAL is ook veruit de snelste manier om de betaling van je bestelling te doen. iDEAL wordt ondersteund door volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Apple Pay

Apple Pay is dé manier om te betalen. Het vervangt je fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijker en veiliger is. Of je nu in een winkel, op een website of in een app betaalt. Dit is het nieuwe betalen.

Google Pay

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om op miljoenen plekken te betalen: online, in winkels en andere locaties. Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig. Bovendien kunt u uw account op elk moment beheren op het web of via de app. 

Trustly

Dat de strenge Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) deze betaalmethode toelaat, is op zich al een belangrijke aanduiding dat Trustly een betrouwbare en transparante betaalmethode is. Heel wat andere betaalmethoden voldoen niet aan de voorwaarden van onze nieuwe wetgeving.

Creditcard: Mastercard & VISA

Je kunt bij ons betalen met je creditcard: de Visa of Mastercard. Hoe dat in z'n werk gaat?

  • Plaats de bestelling en kies voor betaling middels creditcard.
  • Bij betaling vul je het creditcardnummer, de vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal aan de achterzijde van de creditcard.
  • De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.
  • Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht.
  • In veel gevallen wordt het bedrag aan het einde van de maand van de rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie je creditcardmaatschappij)
     

Overboeking per bank

Je kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken. Je dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, dan krijg je alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Het is belangrijk om het referentienummer te vermelden bij de overboeking. Indien je dit niet doet zal ons systeem je betaling niet koppelen aan je order, en kan je bestelling onnodig vertraging oplopen. Wij willen je er op wijzen dat betalen via een overboeking meer tijd in beslag neemt dan een betaling via iDEAL. De extra verwerkingstijd is 1-2 werkdagen.

Bancontact/Mister Cash (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.